maanantai 31. joulukuuta 2018

Mennyttä ja tulevaaVuosi sitten kirjasin tälle vuodelle tavoitteita seuraavasti:

Tänä vuonna jatketaan agilityssä kisaamista ja yritetään saada nollia. Seuran SM-joukkueeseen olisi kiva päästä.

Tokossa treenataan voittajaa ja myös evl valmiiksi. Kisaamisesta en tiedä, kun periaatteesta vastustan sitä lisenssiä...

Vepe olisi tarkoitus ottaa tämän vuoden ohjelmaan. Kisaamaan haluaisin kesällä päästä, siihen tähdätään.


Agilityn tavoite ylittyi, ja paljon! Koko vuonna yhteensä 14 nollatulosta, kaksi agilitysertä ja yksi hyppyserti. Niin älyttömän paljon enemmän kuin olisin koskaan osannut edes toivoa. 

Seuran SM- joukkueeseen ei mahduttu, mutta yllättäen saatiin tarvittavat tulokset kasaan, jotta päästiin yksilökisaan. Sieltä tuloksena karsintaradalta 5, jolla ei päässyt finaaliin ( sij. 46/168), mutta olipahan siistiä!

Tokoa on treenattu ehkä pari kertaa, samoin vepeä. Aika ei vaan riittänyt, eikä kyllä motivaatiokaan. Tokoinnostus kyllä nostaa kovasti päätään, ja tässä vuoden viimeisillä hetkillä on käyty treenaamassa tokoa ihan kunnolla. Naksu vaikuttaa tosi hyvältä ja osaa kaikki asiat mitä ennenkin on osannut. 

Harrastamisen lisäksi Naksu kävi parissa näyttelyssä, ollen kerran VSP ja kerran ROP. Hyväksytyn (+140) luonnetestin myötä tuli titteli FI MVA. 

2019

Tokossa tavoitteena voittajan ykkönen kevääseen mennessä. Evl:n korkkaus kesällä ja ykkönen vuoden loppuun mennessä. Vaatii paljon treeniä, mutta uskon että on mahdollista.

Agilityssä tavoitteena tehdä kivoja ratoja, kisata kun siltä tuntuu, ilman suurempia tavoitteita. SM- kisoihin mennään, ja viimeinen agiserti saadaan valionarvoa varten.

Mielessä kuitenkin edelleen tämä, minkä muutama vuosi sitten kirjoitin:

Kaikkein eniten kuitenkin odotan ensi vuodeltakin yhdessä tekemistä ja hyvää fiilistä. Sitä, että mulla on kivaa ja koirilla on kivaa. Yritän aina treeneissä ja kisoissa saada koirat onnistumaan ja jos en saa, lupaan katsoa peiliin. Toivon, että koirat pysyy terveinä ja kunnossa ja saan harrastaa monipuolisesti kaikkea, mitä mieleen tulee. Tuloksia tulee, jos tulee ja ne on sivuseikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti